אם נמאס לכם מהתפחות ומטעם השמרים, או אם אין לכם זמן לכל הטרחה - לחם בירה - הוא הפתרון בשבילכם.
במתכון הבא - בירה שחורה מחליפה את הלבנה, ואגוזים נכנסים פנימה, מה שנותן תוצאה טעימה ומעט יותר מתקתקה. שווה לנסות.
החומרים מתאימים לתבנית אינגליש קייק גדולה אחת או שתיים קטנות
מרכיבים
• 1/2 קילו קמח
• שקית אבקת אפייה
• 1/2 ליטר בירה שחורה נשר
• 1/2 כפית מלח
• 1/4 כוס דבש (או סילאן)
• 1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות
• מערבבים את כל החומרים ויוצקים לתבנית עם נייר אפיה
• אופים במשך 45 דקות עד להשחמה
• מוציאים ואוכלים
התוצאה - פשוט מושלמת. שווה לנסות!
בתיאבון
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.